| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Čím víc sladkého, tím lépe?

Keď som bola ja malá, zásobáreň na sladkosti vždy fungovala. Babka ma videla raz za mesiac a vtedy mi nanosila sladkostí, že som z nich žila do ďalšej návštevy. Mamina tiež nezaháľala. Iné deti chodili po ulici s tvrdým lízatkom - paličkou, ktorá im vystačila tak na 3 dni. Ja predsa nebudem papať také podvratné cukríky, dostala som orieškovú čokoládu. Tú som spráskala na počkanie a na druhý deň bol prídeľ znova. Ako dieťa som bola vyslovene chudá. Nikdy som netrpela nadváhou, takže nikoho nenapadlo, že tie sladkosti mi môžu aj uškodiť. Dnes mám 28 rokov. Sladkosti milujem a môžem o sebe vyhlásiť, že závisláčim. Čokolády radšej ani nekupujem, pretože do dvoch dní u nás žiadna nie je. Ale niečo sladké musí byť... každý deň. Pri svojej výške 163 cm vážim 65kg... a v živote ich nezhodím, pretože to sladké nedokážem zo svojho jedálnička vyradiť. Mám 1,5 ročné dieťa. Moja mamina je nepríčetná, že nedovolím do malej pchať koláčiky, čokoládky a podobné záležitosti. Nosí jej aspoň tú Kinderčokoládku, veď je v nej pohár mlieka... a malá to ochotne spapá, aj ked max. jednu tyčinku denne...
Keď som vyhlásila, nech sa na mňa lepšie pozrú, či sa im páčim, že by som mohla byť aj chudšia a nie zošrotujem všetko sladké, čo sa okolo mňa mihne, pozreli na mňa a zrejme ma vyhlásili za nesvojprávnu. Ale som im tým len chcela naznačiť, že takto tá malá vyzerať nemusí, tak nech sa trošku snažia aj oni.... Neviem, či si z toho niečo vzali, ale s mojím ponímaním dobrôtok - syr, jogurt, ovocie, grahamové tyčinky... vôbec nesúhlasia. A pomôžem si? Naštastie, sú ďaleko, takže keď raz budú malej nosiť prídel na mesiac, určite po ich odchode poletí... Nedovolím, aby urobili s mojim dieťaťom to, čo so mnou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.