Mně se někdy zdá, že každý z nás chápe jinak pojem celozrnné pečivo ( i včetně lékařů). Já o tom nastudovala hory čtení a vyšlo mi z toho toto : pečivo z celozrnné mouky ano, dělají se z toho v německu či rakousku i první kaše pro děti atd. Ale pečivo na/ve kterém jsou celá zrnka obilnin ne. Ta děti nestráví a celá zrnka po cestě strhávají střevní mikroflóru a vcelku vychází zase ven. Další věc je, že tmavé pečivo vůbec nemusí být z celozrnné mouky (obyč mouka se obarvuje pražením) a když jsou na pečivu celé kousky obilnin, taktéž to neznamená, že je celozrnné (i když je to na něm napsané :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.