Jo taky jedna z babiček je taková, že by našemu synovi dala nejdéle v roce omáčku!! Malého sestřenice ochutnala cca ve 4 měsících indiánka!! Ted je jí rok a už jí zmíněné omáčky i s knedlíkama!! Hrůza a doufám, že nebudeme mít nějaké problémy s hlídáním malého na každém kroku!!Babičky by měly pochopit hlavně to,že v dnešní době je strava hnojená a pasterizovaná všelijakými hnusy a třeba páreček rozhodně není to co býval před několika lety!! Tělo i tak musí odolávat venkovním školivým vlivům a taková strava mu to akorát zhoršuje. Stačí se podívat kolem sebe jak ty dnešní děti vypadají!! Jsme dost dobří v průměru obezity a různých chorob, které postihují už školní děti a pestrá strava je jim cizí!! Já tvrdím, že nikdo z nás nemá právo ničit zdraví dítěte už od mala!! Vždyť na to aby ochutnalo nezdravé a škodlivé věci si přijde samo a pak zas máme co dělat abychom je to odnaučili, nebo ne??!!??Rodiče a prarodiče zamyslete se nad tím, hlavně kvůli těm dětem!! Sice mám syna, který v necelých 8 měsících váží 11kg ale je z 90% kojený a když dostane nějaké hamání do ruky, tak je to brokolice, okurka, cuketa, mrkev dušená atd. A jsem nesmírně šTastná, že stále kojím!! Věřím tomu, že někomu to připadá divné ale má to jen a jen výhody!! Lituji těch, co přestanou kojit že je to neba a jsou tak bezohlední že připravují své děti o ten nejlepší a nejzdravější začátek do života!! Pak se diví, že mají alergie atd.!! Hodně štěstí a zdraví hlavně miminkám a pevné nervy maminkám.
Předchozí