Já rodila císařským řezem, takže než jsem se rozkojila trvalo to tři dny. Jenže pomalu celé tři dny na mě ječela dětská lékařka, jako že to není možné a pod. když už jsem začala kojit tak se jí zase nelíbilo jak kojím, že u toho špatně sedím o kojení v leže nemohla být ani řeč. No hrůza a tak jsem se z toho stresovala že jsem skoro přišla o mléko. Bylo to opravdu spousta problémů.
A k těm hodným lékařům: dnes už vím z vlastní zkušenosti, že pokud je nějaký větší problém je ho třeba konzultovat alespoň s 2 lékaři.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.