Dcera byla nejdřív kojená, pak se přidal nutrilon a ten pila do roku a čtvrt. Nic jiného jsem do ní nedostala. Pak už jsem musela "násilím" do ní vpravit šťávu ředěnou vodou, nacpala jsem ji lahev do pusy a ono jí to tam ukáplo a zjistila, že je to vlastně dobré a začala pít i něco jiného. Takže nejdřív hipp, hami apod. hodně ředěné vodou, pak kubíky. Ale opravdu hodně moc ředěné. No a teď už kupujeme jen bio džusy a opět hodně ředěné vodou. Samotné vody se napije jen večer, když už má vyčištěné zuby, jinak ji nechce. Čaj nechce. Také se začínám děsit školky a to po všech stránkách ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.