To všechno co píšeš může nemusí být pravda. Já sama nebyla kojená skoro vůbec a alergik nejsem a nějak moc nemocná jsem taky nebyla (jen jsem neměla jako dítě ráda mléčné výrobky a mléko do mě nikdo nedostal :-))) A hlavně vůbec by mě nenapadlo dívat se na svoji mámu jako na divnou, že mě nekojila, máme velmi hezký vzah!! Své dítě jsem kojila do půl roku a pak jsem přestala - prostě mi to "nedělalo dobře" - psala jsem o tom níž v příspěvku, tak se nebudu opakovat. Co se týká té samostatnosti, to na kojení opravdu nezáleží. Spíš je to o tom, že matka musí být stále poblíž dítěte. Moje kamarádka kojila skoro do dvou let dítěte, ale říkala že jen v noci. Bohužel jsem nekojila dlouho a tak nemůžu posudit jak moc se dítě dožaduje kojení i přes den.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.