chicco ponie xs a golfky tohoto typu (inglesina expreso, cam ...) vypadaji moc hezky a i ja jsem o nich chvili uvazovala. Veliky kosik, protim lehke, skladne...
Ale Adelka spavala v korarku do 2.5roku a ikdyz patri mezi drobnejsi deti, v tomto by se rozhodne nevyspala... Jsem rehabka a musim rict, ze kdyz vidim spici deti shrbene, jak jim visi nozicky dolu a tak vubec, je mi z toho fakt zle... Pokud jezdite ven hodne a pocitate, ze dite po ceste usne a pak bude treba jen hodinu v kocarku spat, urcite volte kocarek s polohovacimi zady, polohovacimi nozickami a idealne dost velke... (Meli jsme inglesinu cross a byl skvely, dlouho (asi do 1.5-2let), pak ale zacal byt kratky a uzky a vzhledem ke spani jsem presla na peg perego atlantico. Senzacne prostorne, velke, ovladatelne i terenni golfky :)
U golfek bych ROZHODNE vybirala i s ditetem. Nalozit ho, vyjet pred obchod, zkusit obrubnik, zataceni... polozit. Proste vsechno, co s kocarkem budete dalsi rok delat.
Co se tyka ceny kocarku, myslim, ze dost zalezi na potrebach maminky i ditete. Nesouhlasim s tim, ze jde jen modni zalezitost... To plati, pokud trvate na novem. Nemam nic proti kocarku z druhe ruky, aspon vite, co vydrzi... Na druhou stranu, pokud se mi s kocarkem spatne jezdi, nemam chut s nim jezdit!!!
No a posledni vec. Pozor na kocarky s neprehazovaci rukojeti nebo korbickou pro dite odrostle hlubokemu. Dozvedela jsem se nahodou, ze deti do 1.roku (nez zacnou chodit) BY NEMELI USINAT V KOCARKU BEZ VIZUALNIHO KONTAKTU S RIDICEM - potrebuji se na neco znameho zamerit, aby usnuli. No a kdyz se rozhodnete koupit golfky nebo sportak, muze se stat, ze se diteti nebude libit, kdyz na vas neuvidi.
Předchozí