no není to tak jednoduché. Já na cizí slušnost moc nespoléhám. Cizím lidem nedůvěřuju. Ale kamarádkám ano, nemám problém dát kamarádce peněženku a poprosit, ať za mě něco zaplatí, když musím vyřídit telefon (stalo se na pouti). Nezkoumala jsem pak, kolik peněz mi z peněženky zmizelo, věřím jí. Ale cizím lidem nevěřím i když jde o maličkosti. Doba je taková, že lepší být opatrný, než důvěřivý. ale je to smůla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.