Ahoj, Inglesinu máme, používáme jí 10 měsíců a jsme s ní moc spokojený!!!Kristýnka se mi do kočárku vejde i s fusakem, díky polohovatelné zadní části má krásný rozhled a nevím o jiném kočárku, který se houpe. Jezdí se nám s ním dobře v Praze i na chalupě. Je mi jedno, že nevypadá moderně jako tříkolky a další (někdy i kočárky prapodivných konstrukcí), hlavní je, že se má moje dítko dobře! Na léto si koupíme golfky a vyhrála to zase Inglesina.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.