Ahojky:)))) Objevila jsem to tady docela nedávno. a rpotože jsem taky na Mateřské, oceňuji chvilky, které mám pro sebe a můžu se brouzdat po netu a třeba se kontaktovat s lidmi, nejvíce, když shledám jakousi blízkost či,že máme něco společného. Nejlépe je když tak "obyčejný" článek vyvolá tak "neobyčejně" silnou reakci. Tolik emocí a názorů. Fakt si cením snahy o to zůstat na úrovni. Divím se, že jste si tady všichni ještě nedali po držce. Až se mi to zdá neuvěřitelné u nás žen. Podobá se to nějakému vědeckému sympoziu,nebo striktně řízené diskuzi starších pánů. A v tom je ta největší výhoda internetu mezi námi ženami. Jsem přesvědčena o tom, že kdyby se všechny účastnice této diskuze sešly najednou v jednom velkém sále a měly stejně jako tady reagovat na zveřejněný článek, neobešlo by se to nakonec bez těch pár facek, a nebo by v tom sále nikdo nakonec nezůstal, protože by všechny uraženě jedna s druhou či třetí odešly a jinde se navzájem pomluvily. Z toho hlediska do budoucna jásám nad možnostmi internetu!!!!!!:))))) Protože jako možná skrytá feministka, i já zastávám názor, že se ženy v čechách málo angažují ve věcech politických, správních, státní a vládních a podobných...Škoda, že se nedá stát řídit přez internet. Mnohým - určitě i pánům, by to jenom prospělo !!!!!!:)))))) Yvonne
Předchozí