Taky bydlim v USA a to, co napisu, asi vsechny pobouri. Manzel ted pracoval na pediatrii (MUDr) a vsem maminkam doporucovali kojit maximalne do 3. mesice veku ditete a hned prejit na UM. Je to nove doporuceni Americke Asociace Pediatru zalozene na nejnovejsim vyzkumu. Pry deti prospivaji lepe - UM je lepe kontrolovatelne, ma vice vitaminu atd. No koukala jsem jako blbec. Ja jsem kojilo do 7-mi mesicu, pak uz dcera odmitala pit z prsu a jeste do 11-ti mesicu mela mat. mleko zmrazene z lahvicky. Osobne si myslim (a manzel taky), ze je to to nejlepsi a do 6-ti mesicu opravdu dulezite kvuli protilatkam. Doporuceni am. pediatru je podle me zalozene na vyzkumu, ktery urcite financoval nejaky vyrobce UM. Proste je to obchod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.