14 let jsem se léčila pro neplodnost......Výčet vyšetření,čekání, bolesti a zklamání nemusím popisovat, ale 5 x jsem v různých nemocnicích absolovala laparoskopii a při poslední v Gyn centru v Hloubětíně mi byla zjištěna endometrioza v takovém stavu, že tam prý musela být NĚKOLIK let.....!!!!!Moc jim za tuto důkladnou operaci, pečlivou práci a léčbu- následný umělý přechod - děkuji a děkovat celý život budu. Čekal mě poslední- 3 pokus IVF, který byl tímto ÚSPĚŠNÝ a my se radujeme ze zdravé, nádherné holčičky.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.