Ahoj Katko, úplně chápu, že se nerada dáváš do hovoru s cizími lidmi. Mám to stejně. Nás už dvakrát zastavila stejná babička. Poprvé to bylo na ulici. Neřekla ani dobrý den a hrnula se ke kočáru se slovy (bez pozdravu, bez oslovení): "To máte holčičku?" Řekla jsem, že ne a nevšímala si jí. A co čert nechtěl? Po pár měsících stojím v obchodě u pokladny a zezadu naprosto nečekaně (opět bez pozdravu, bez oslovení): "To máte holčičku?" - úplně stejná paní. Odpovídám: "Ne." Na to babička: "Tak chlapečka?" Odpovídám: "Jiná možnost není, ne?". Ještě se ptala, jak je starý atd. Ale už jsem nereagovala... Možná kdyby mě ta paní nejdříve pozdravila a oslovila, tak bych byla ochotná i odpovědět, ale takto? Hezký den.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.