asi to bude znít blbě, ale tyhle otázky jsou normální - asi. Taky jsem se s nimi setkala, i když nemám žádné dítě adoptované a všechny naše děti mají stejnou biologickou matku a otce. Nejmladší syn má také problémy s řečí a vůbec je trochu "jiný", než obě mé starší děti. Taky se mě běžně ptají tam, kde nás neznají, zda jsou všechny děti moje vlastní a zda mají stejného otce. Jenže možná díky tomu, že Tvé děti jsou adoptované, tak ty otázky bereš a vnímáš jinak než já. Ale chápu Tě, je to neomalené, obzvlášť vůči dětem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.