Je opravdu neuvěřitelné jak jsou někteří lidé netaktní. Máme adoptovanou dceru a už několikrát se mě známí ptali na otázky "Vy znáte rodiče?", "Nebojíte se,že si pro ni přijdou?","Na koho je podobná?". Rodiče známe odpovím a dál se už se nabavím a podobná je sama na sebe. A hlavně nesnáším odsuzování takových matek, co odložily své dítě! Vždycky říkám, že nemůžou soudit nikoho, protože se nikdy do takové situace nedostaly! A dcera stojí s otevřenou pusou vedle mě! Zatím jsme jí to ještě neříkali,ale už jen čekám až se nás zeptá, aby jsme jí o to začali povídat. Ale jsem moc šťastná a moc na ni hrdá. Marcela
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.