... jaké "krajnosti" myslíš? Nepsala jsem nic krajního ani netolerantního (Tvůj komentář "Trochu víc tolerance"
- jen svůj názor, podložený argumenty.
Jsou to naprosto racionální úvahy, a např. větší riziko zánětu či zranění objektivně s naušnicemi vyšší JE! To se můžeš zeptat doktora.
A podstupovat toto riziko jen kvůli tomu, že mně se něco líbí, o čem ani nevím da se to bude líbit i mé dceři, nevo zda s tím nebude mít spíš zbytečné problémy??? To mi přijde absurdní.
I u nepovinných očkování je to na zvážení pro a proti. Ale tam aspoň ještě jde o zdraví, tedy něco jiného než jen vkus a estetické vnímání.
V čem má býz výhoda toho, píchat miminkům díry do uší? Co tím kdo získá? Proč to dělat? Zajímal by m njaký argument, zatím žádný neznám.
Vždyť vem to naopak - co tím ztratíš, když počkáš, zda a kdy je bude dítě později chtít samo?
Vůbec nic! Má to jen výhody: Dítě už z toho má rozum, ví co a jak, spolupracuje, a v případě že by byly problémy, tak ví že se pro to sama rozhodla s tím to rizikem a ne že Ty jsi jí to vnutila.
Ostatně v řadě zemí je podobný náhled zcela běžný, nidko na tom nevidí nic "krajního". Naopak, za "krajní" může být považováno to, když se to bez přemýšlení děla u miminek.