| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pomoc, důchodce II.

Milado, nezdá se mi, že by tady vznikly dva vyhraněné názory ohledně náušnic. Káča jen reagovala na až ortodoxní fráze MM - cituji: Tohle mi přijde krajní: "Přijde mi to až arogantní - jakým právem mu (řečeno s nadsázkou) "mrzačím" část těla? Jen proto, že rodiče mají nějaký vkus, odnese to dítě?!? Jak k tomu přijde, mít větší riziko zranení či zánětu...? Navíc nechápe tu bolest, proč mu to dělají - jako by toho píchání v podobě očkování atd. nebylo dost, tam to má však jakési zdravvotní odůvodnění - ale píchání jen z ješitnosti rodičů - ne!"

Kdybych to vzala tak vážně, pak mrzačím své děti alespoň psychicky od narození (a rozhodně teď nemluvím o náušnicích). Nikdy jsem se jich např. neptala, zda mám právo je pojmenovat zrovinka jménem podle mého a manželova vkusu, zda dcerce psychicky neublížilo, že nenosila růžovou (nesnáším ji), že je nutíme s námi lézt po horách (třeba jim buduji fóbii), vzali jsme je na bobovou dráhu (podle předchozího článku jsem velmi nezodpovědná), od jednoho roku jsme je posadili na kolotoč, od tří let na raft apod.. I když je mám moc ráda, pak sem tam dostanou jednu výchovnou (neměla bych se udat?). Nedávno jsem dcerce řekla, že pokud neomezí sladkosti a nezačne se více hýbat, pak jí ten malý špíček na břichu zůstane (panebože, zahrávám si s anorexií). Jsou třeba obě pokřtěné a nečekala jsem na jejich souhlas. Nic smysluplnějšího mě v současné době nenapadá (to je úroveň:-) ), ale určitě toho bylo více, co jsem udělala podle svého vkusu a bez povolení dětí. Podle MM by mi je měli asi odebrat ;)!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.