Milá Míšo a jiné kritizující,
nezlob se, ale asi sis pořádně nepřečetla můj příspěvek. Na začátku a i na konci přece zdůrazňuju, že doktor nesmí být hulvát!!!!! Já jen chtěla napsat, že otevřenost a méně puritánství by mnohým ženám u gynekologa i jiných lékařů pomohla. Já sama jsem také chronicky nemocná a s lékaři přicházím do styku často. Fakt jsem měla štěstí a nikdy jsem se nedočkala žádné negativní reakce. Mám lupenku, které se mnozí lidé prý štítí a mnozí nemocní s ní mají problémy. Před 3 lety jsem byla obsypaná po celém těle, bylo to hrozný, aleč já se nehroutila. Jelikož¨nejsem stydlivka, každému jsem řekla, o co jde a vše bylo O.K. Jediné, co jsem si vyslechla, byly další příklady lidé trpících stejnou nemocí. A že jich bylo, toho bych se do té doby nenadála...Ale to je jedno, každý máte svoje problémy a starosti. Já jen chtěla nabádat maminky, aby se svými dcerami (i syny samozřejmě), hovořily o všech tělesných partích a netvořily umělá tabu....
Jinak s tou policií musím bohužel souhlasit. I já zažila pokus o znásilnění, kterému zabránil kamarád na poslední chvíli (událo se na oslavě kousek za chatou). Policie přijela, úchyla (kterého kamarádi mezitím celkem ošklivě zkopali) odvezla a druhý den zase pustila. To vím z doslechu...Můj šok a pláč se totiž bohužel kamarádi jali před příjezdem policie léčit panáky, takže si z "výslechu" nic nepamatuju...Akorát to, jak jsem pak týden chodila celá odřená, s modřinama a popálená od kopřiv...Ale to je asi do jiné diskuze....
Předchozí