mě jednou rovnou důchodkyně v poloprázdné tramvaji vyhodila jako těhotnou z místa jen proto, že ona je zvyklá sedět zrovna na tomto místě když byl šíša malý, vynadal mi nějaký důchodce, protože malý v kočárku plakal a v tu chvíli ho nešlo uklidnit (oni asi nikdy neplakali a proto tak rádi remcají) zážitků je mnohem víc a já se spíš ptám, jak to vysvětlit našim dětem, že se chovají jako hulváti
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.