Ahoj vam vsem,
pozorne jsem precetla prispevek a musi to byt snad zly sen! Ja momentalne ziji v Kalifornii a je fakt, ze se nekdy nestacim divit. Kdyz deti placou, tak je rodicove presunou do zvlastniho pokoje, aby se mohli vyspat, jednoduche ne? Prece mi ten prcek nebude otravovat zivot!!! Ne, je to vazne k hlubokemu zamysleni. Deti jsou tu chudaci. Od prvniho dne narozeni se o ne staraji chuvy...a jak je rodicove vybiraji? Chuva jim da telefonni cislo s referenci a je vyhrano. Jestli ma budouci chuva opravdu zkusenosti nebo ne, to nikdo nezjisti. Rodicum to ale zrejme nevadi. Hlavne ze chuva bude levna, aby jim zbylo na placeni "papirovych" vil, aut, udrzbu bazenu atd.
Jednou se me jeden typek ptal, jestli TAKOVY barak co ma on, by bylo mozne koupitp i v CR a jestli ano, kolik by tak stal. Tak jsem v sobe nasla kousek drzosti a odpovedela mu otazkou, jestli do toho mam pocitat i tu demolici, ktera by byla nutna predem provest! Tak se nastval a ja dostala vyhazov! Jeee, ale jak mi bylo krasne, jak me to hralo u srdce, ze jsem mu to konecne mohla rict. Jiz predem me krmil recma jakoze nechape, proc se chci vratit do CR, ze zivot je o party a takove misto, ktere vse naskyta je pouze Amerika (on sam nikde jinde nebyl.)
Jsem vazne nastavana na ten zivotni styl a zabednenost lidi tady. Proc se nevratime? Vratime, ale nejdrive musim dokoncit zdejsi studia a pak hura domu.
Ja vim, ze ne vsichni se chovaji stejne, jako muj vyse popisovany typek. Ale i tak jsem se chtela podelit a zksenost.
Jen me zarazi v uryvku, ze se tam pise o treseni deti. Na kazdem kroku, muzu videt napisy, ktere rikaji:" NEVER SHAKE A BABY". Jsou tu diskuze o tom, jak velmi je to nebezpecne - az smrtelne. Tak to vazne nechapu, kam na to autor knihy prisel.
Hezky den a dekuji za precteni.
Předchozí