Vy omlouváte hulváty? Člověk co se neumí chovat, strká do lidí apod. hulvát je ať je starý nebo mladý. Já chápu že staří lidé toho mají moc za sebou, ale přece se nemusí tak chovat. A jak mi vysvětlíte že se jako hulváti nechovají všichni důchodci ale jen někteří a na první pohled velice čiperní. Opravdu staré a nemohoucí lidi jsem nikdy neviděla jak si stěžují. Důchodci v autobusu si musí sednout, jakmile je mladý nepustí je oheň na střeše, ale stát někde hodinu na jednom místě a drbat to už můžete, to se ani nedivím že je ty nohy bolí. O frontách u lékaře ani nemluvím , to si tam dřív chodili popovídat - díky za poplatky.Atd.atd. Netvrdím že jsou takový všichni, ale velká většina, spíše mladších důchodců,: Asi se hodně nudíte že musíte strkat nos kam nemáte. A o tchýni se raději nebudu ni vyjadřovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.