| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku 10 nejčastějších (a nejhloupějších) otázek, na které se lidé ptají rodičů dvojčat

"Mono" mamince by nikdy nikdo nepoložil takovou otázku, kterou by musela jedno dítě označit za méně hodné.

By mě teda zajímalo, jak na tenhle nesmysl autorka článku přišla - jasně, že i na tohle se mě lidi ptají. Taky se mne ptají, jestli jsou děti dvojčátka (mám holky dva roky po sobě), kecaj do intimních věcí ("kdy si k holčičkám pořídíte ještě kluka?" "Tak se vám napotřetí ten kluk povedl... a přirozeně?" atd.), mají poznámky, jak jsou holky stejné, "nepletete si je?", povídá se o jménech, proč zrovna tohle a ne tamto atd. atd.

Mno, tohle není první článek (a diskuze) na stejné téma, který čtu. A kdybych měla napsat článek "10 nejčastějších (a nejhloupějších) předsudků rodičů dvojčat", tak na prvním místě by nejspíš bylo:
1. myslí si, že jenom jim lidi kladou "blbé otázky", na jaké "monomatky" určitě nemusí odpovídat
A přitom předkládají zcela běžný repertoár otázek, jaké slýchávám i já, jako "monomatka" teď už tří dětí. Běžné otázky k zahájení konverzace, na které můžu nebo taky nemusí, odpovědět

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.