| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku 10 nejčastějších (a nejhloupějších) otázek, na které se lidé ptají rodičů dvojčat

Já si také myslím, že autorka článku není tímto nijak dotčená, jen upozorňuje na otázky, které slysíte-li je x-krát za den, za týden, za rok... prostě obtěžují a některá i neoprváněně zasahují do soukromí.
Nemám dvojčata, ale umím si to představit. Myslím, že něco podobného znají lidé s podivným příjmením. Už x-krát si v životě vyslechli při představování jeden a tentýž vtip, kterému se "objevitel" vtipu směje, ale jim je to po tisíce, zvláště když to zase tak vtipné není, za těžko.

Děkuju autorce za článek, protože pro mne samotnou je návodem,jaké otázky nepokládat, o jaké maminky dvojčat prostě nestojí. Protože i já v rámci dobré vůle, dobré nálady a snahy potěšit, děti pochválím a pak bych třeba některou z těchto otázek pokládala. Takhle vím, že otázku na to zda jsou jedno- či dvoj- vaječná radši nebudu počítat mezi konverzaci, kterou maminku dvojčat potěším.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.