Nejsem matkou dvojčat. Mám dva kluky, kteří jsou od sebe o dva roky. Jeden má světlé, téměř platinové, kudrnaté vlasy. Druhý hnědé úplně rovné vlasy. Oblékám každého naprosto jinak. Jediné co mají společného je výška.... ten mladší zkrátka dorostl toho staršího ale i přesto slýchám velmi často dotaz jestli jsou to dvojčátka. Tuto otázku beru jako snahu o konverzaci, na kterou, když mám čas a chuť tak reaguji a když ne tak dělám, že mi jako vůbec nepatřila a dál ji nekomentuji. Zřejmě nejsem jenom přecitlivělá matka dvojčat, abych se nad tím nějak zvlášť pozastavovala .... je to prostě jedna z možných konverzačních otázek stejně jako například Jak se daří ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.