Japaluro, myslím, že ten článek o důchodcích vyzněl přece jen jinak. Tento článek mě irituje proto, že autorka označuje běžnou konverzaci o dvojčatech za hloupou. Podle mého názoru ani jedna z uvedených otázek hloupá není, pouze otázka č.8 je netaktní, s tím souhlasím. Podle mě problém není v otázkách, ale v tom, že maminku dvojčat oslovují lidé často. No a co? Na to jsou třeba větičky" "Promiňte, spěchám" nebo "Promiňte, ale nechci si teď povídat" apod. Nemůžu si pomoci, ale mě článek připadá až arogantní. J.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.