Jinak teď přemýšlím, jestli si taky nemám nafackovat - nedávno jsem se potkala u kamarádky s jinou její kámoškou, která má děti rok od sebe, tak jsem jí asi taky položila pár blbých otázek - jak to zvládá, že to asi musí být náročné a že ji obdivuju. (Protože moje spolužačka a jedna známá měly děti taky tak a padaly z toho na hubu). Po přečtení téhle diskuse pevně doufám, že se ta holka vůči mně nezatvrdí a nepojme přesvědčení, že jsem buranka - já to fakt nemyslela zle a fakticky to obdivuju, sama mám děti dva a půl roku od sebe a někdy toho mám plný brejle...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.