Kdysi jsem ještě jako jednodětná na pískovišti potkávala maminku s dvojčatama a přiznám se, že spousta těch "hloupých" otázek mi tanula na mysli taky (jako jak to s nima zvládá, jak je rozeznává, jestli jsou jednovaječná a tak). Ale neodvážila jsem se na nic z toho zeptat právě proto, že jsem si říkala - co když to ona bude považovat za hloupou otázku, neb to slyší každý den pětkrát (viz článek), a tak jsem se třeba připravila o prima kamarádku nebo aspoň společnici na pískoviště. Co já vím.
Na co se tedy může nedvojčatová matka zeptat, aby to bylo dostatečně korektní?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.