| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku V ohrožení života

Myslím si a určitě ne sama, že na výchovu dětí neexistuje žádný jednotný recept, jen je možné něco poradit z vlastních zkušeností - a to ještě třeba neplatí pro každé dítě a pro každého rodiče. Samozřejmě je nutné dětem se věnovat, o tom určitě nikdo nemá pochyb! Dítě není hračka, kterou lze někam položit a odložit...některé dítě vyčerpá veškeré síly rodičů, jiné se vychová snadno. Někdy je nejhorší období po narození, jindy naopak puberta. Já osobně jsem prvních šest měsíců po narození dcery byla totálně vyčerpaná, neboť stále plakala, měla střevní koliky, byla kojená, já jsem měla pocit, že buď mám málo mléka, nebo je slabé, ale dětská lékařka říkala, že dítě přibývá, i když ne moc a ať nepřestávám kojit. Dceru jsem pořád chovala, nevydržela jsem ji nechat plakat. Nebyly šátky, tudíž jsem ji držela na boku, zhoršila jsem si tím i stávající skoliózu atd. Pokud ji nebolelo bříško (což bohužel bylo po větší část dne), tak to bylo krásné usměvavé miminko - které přímo ze smíchu přecházelo rovnou v křečovitý pláč. Přesto, že v podstatě jsem byla odjakživa spíš neurastenická, tak jsem to vydržela, s dítětem neklepala, zkrátka jsem si říkala - někdy ten pláč snad přejde. A přešel...A když se narodila moje vnučka, bylo to totéž... Muselo se to vydržet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.