Jsem tak trochu alternativní žena. Občas nosím batikované sukně. Objímám stromy. Jím naklíčené zrní.Ale doma bych nerodila.Je to moc krásně napsané,je vidět,že jsi to měla a máš v hlavě srovnané,na rozdíl od jiných článků některých domarodiček,které jsou dost naivní.
Rodila jsem v porodnici a pokud mi bude přáno mít další miminko,budu v porodnici rodit zase.Byl to úžasný zážitek,žádné ostré světlo,milá doktorka,která jen vyšetřila a nechala vše na mě.Užila jsem si doma kontrakce na míči,v porodnici jsem pokračovala,nikdo mi nic nenutil,když jsem požádala o to,abych byla nastřižená jen v nejnutnějším případě,vyhověli mi a nástřih konzultovali během porodu se mnou.Žádné léky mi nikdo nenutil.Porod byl nejhezčí zážitek mého života.
Nemohla jsem dlouho otěhotnět,10let je dlouhá doba.Já neříkám,že porod doma je rizikový,ale já bych neriskla ani malililinko.Prostě jsem se v mojí porodnici cítila bezpečněji než doma.
Přeji každé mamince,aby rodila tak jak chce.Ale ruku na srdce.Ne všechny domarodičky to mají v hlavě srovnané.Kdesi jsem četla jeden porodní plán jedné takové a ještě mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě.Naivní,hloupé a velmi riskantní.Ale je to její život,její dítě.
Předchozí