Gratuluji ja sama bych tu odvahu nemela. Nez jsem sama porodila,dost jsem se zastavala domacich porodu. Prece at si kazdy vybere co mu vyhovuje. Kdyz si predstavim, ze moje tehotenstvi bylo v podstate bezproblemove a porod probihal ze zacatku normalne. Ale behem dvou hodin se vsechno zmnenilo. Porod skoncil cisarskym rezem a dite bylo ihned odvezeno na Detskou kliniku. Misto toho abych si mohla sve dite pochovat, jsem dostala foto. Myslim, ze by mi zadna priprava na domaci porod asi nepomohla a dite by urcite zemrelo. Chapu, ze se clovek citi v domacim prostredi nejlip. Ja sama rodila a ziji v zahranici a rodina mi velice chybi. Ale na prvnim miste je zdravi ditete. Takze po sve zkusenosti bych volila opet porod v nemocnici. Zdravim
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.