Já měla uplně bezproblémové těhotenství, byla to paráda a byla jsem přesvědčná, že můj porod proběhne zcela hladce a vše s mimi zvládneme uplně v pohodě a na porod jsem se těšila a byla jsem na něj zcela připravená.Vše pak proběhlo v pohodě ale když přišlo na placentu tak ejhle.Kousek tam zůstal,následovala kyretáž a dost silné krvácení (1200 ml krve) takže kdybych rodila doma tak nevim nevim jak by to dopadlo a to jsem byla připravená na to, že vše bude v naprostym pořádku. Takže nesouhlasím, že štěstí přeje připraveným. Jinak hezky napsaný článek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.