| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Všude dobře, doma nejlépe (aspoň pro mě)

je potřeba, aby si rodičky, které koketují s porodem doma, uvědomily, že komlikace, které zažily mnohé ženy v porodnicích nemusí být jaksi "uměle vyrobeny" tamním personálem. Nezlobte se, ale já rovněž cítím určité masírování a propagaci ze strany zastánců domácích porodů. Šlo něco špatně? To bylo tím oxytocinem, nebo jiným medikamentem. Zvrtlo se něco? To muselo být tou nevhodnou polohou, na které určitě trvala asistentka. Zanedbalo se něco? To bylo tím, že personálu se nechtělo pracovat. Protahoval se porod? To bylo určitě tím, že personálu se naopak pracovat chtělo a pořád matku otravoval...atd. Ne, nemusí to tak vždy být. Komplikace můžou nastat i u přirozeného porodu bez léků, kdy si matka v útulném pokoji může instinktivně zaujmout jakoukoliv polohu a křičet jak je jí libo. Prostě komplikace mohou nastat všude. Na tom trvám, sama jsem to zažila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.