| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Všude dobře, doma nejlépe (aspoň pro mě)

Děkuji za krásný článek, ještě jednou gratuluji, jak jste to krásně zvládly, Karinka je krásné miminko.... přemýšlela jsem, proč jsem ani na vteřinu neuvažovala nad tím porodit Marušku doma.... no a dospěla jsem k názoru, že ačkoliv bychom se s manželem zřejmě teoreticky připravit mohli a připravili /neb jak říká manžel - rození dětí není o nic těžší než rození telat a tyto mají nohy 4 :o)))) --- tak mi došlo, že jsem takový ten typ: čím víc plášťů, tím se víc cítím v bezpečí. Každopádně, domácí porody rozhodně neodsuzuji, je to každého věc, jak se cítí, a věřím tomu, že zdravá žena bez komplikací po celé těhotenství může a "umí" porodit doma a kolikrát je to pro ni po psychické stránce rozhodně lepší, než v porodnici. takže hodně zdraví, štěstí a lásky celé vaší rodince, pusu holčičkám. Kačka~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.