Srdecne Vas Natanelo zdravim a dekuji Vam za krasny clanek.Trosku jsem si poplakala.... jsme moc rada,ze jsou jeste mezi nami lidi jako jste Vy a Vase rodina! Neni nic smutnejsiho [aspon pro mne] nez deti bez laskyplne pece a zel je jich mnoho. Nemuzeme "spasit" cely svet,ale pevne verim,ze kazdy muzeme udelat "svou" cast tam kde se nachazime. Kazdy jsme jiny,nemohu proto ocekavat ze vsichni pujdou a adoptupji si dite,i kdyz to by bylo uzasne! My s manzelem jsme si po deseti letech bezdetneho manzelstvi prinesli domu z detskeho domova sedmimesicniho Martinka.[Proces trval tri roky] V dubnu jiz oslavime jeho desate narozeniny! Martinek je citlivy a hravy klucina.Kazde rano po manzelove odchodu do prace prijde ke mne pod perinu a "zakukli" se ke mne. Jeste ho neprestalo "bavit" se mazlit a rikat jak me ma rad a samozrejme to stejne chce denne slyset od rodicu... dekuji denne za Martinka.Verim,ze to bylo nejlepsi rozhodnuti ,ktere jsme spolu s muzem ucinili. Martinek ma pekne znamky ve skole a zadne problemy s chovanim,nevim co budoucnost prinese,ale tesim se z kazdeho pozehnaneho dne s nim. Martinek nam "prinesl" do rodiny jeste holcicku...ja jsem totiz par mesicu po adopci otehotnela!!! Tak,ze mame take Sarinku,ktera je pouze o 17 mesicu mladsi.Mame deti ve stejne tride a vubec jim to nevadi,naopak jsou spolu rady.Oba jsou deti poslane od Boha a snazime se o ne co nejlepe starat.Oba jsou nase "zazraky"! Sarah byla narozena predcasne o 16 tydnu..ale to je clanek do jine kapitoly.Roste z ni krasna princezna.Co rict na zaver? Ja osobne vsem vrele adopci doporucuji .Vsem preji krasne slunecne dny s nasimi ratolestmi.
Předchozí