| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Oči - tak prázdné a pusté!

Srdecne Vas Natanelo zdravim a dekuji Vam za krasny clanek.Trosku jsem si poplakala.... jsme moc rada,ze jsou jeste mezi nami lidi jako jste Vy a Vase rodina! Neni nic smutnejsiho [aspon pro mne] nez deti bez laskyplne pece a zel je jich mnoho. Nemuzeme "spasit" cely svet,ale pevne verim,ze kazdy muzeme udelat "svou" cast tam kde se nachazime. Kazdy jsme jiny,nemohu proto ocekavat ze vsichni pujdou a adoptupji si dite,i kdyz to by bylo uzasne! My s manzelem jsme si po deseti letech bezdetneho manzelstvi prinesli domu z detskeho domova sedmimesicniho Martinka.[Proces trval tri roky] V dubnu jiz oslavime jeho desate narozeniny! Martinek je citlivy a hravy klucina.Kazde rano po manzelove odchodu do prace prijde ke mne pod perinu a "zakukli" se ke mne. Jeste ho neprestalo "bavit" se mazlit a rikat jak me ma rad a samozrejme to stejne chce denne slyset od rodicu... dekuji denne za Martinka.Verim,ze to bylo nejlepsi rozhodnuti ,ktere jsme spolu s muzem ucinili. Martinek ma pekne znamky ve skole a zadne problemy s chovanim,nevim co budoucnost prinese,ale tesim se z kazdeho pozehnaneho dne s nim. Martinek nam "prinesl" do rodiny jeste holcicku...ja jsem totiz par mesicu po adopci otehotnela!!! Tak,ze mame take Sarinku,ktera je pouze o 17 mesicu mladsi.Mame deti ve stejne tride a vubec jim to nevadi,naopak jsou spolu rady.Oba jsou deti poslane od Boha a snazime se o ne co nejlepe starat.Oba jsou nase "zazraky"! Sarah byla narozena predcasne o 16 tydnu..ale to je clanek do jine kapitoly.Roste z ni krasna princezna.Co rict na zaver? Ja osobne vsem vrele adopci doporucuji .Vsem preji krasne slunecne dny s nasimi ratolestmi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.