Vafle promiň, ale chce se mi o tobě vyjádřit opravdu nelichotivě. Podívej se na svoje dítě, které, jak sama píšeš, je náplní tvého života, a zkus si představit co bys dělala, kdyby ti je někdo zabil. Třeba proto, že by bylo někde nadbytečné... Dokázala bys ho zabít teď ty sama? Asi ne. A přesto jsi to jednomu svému dítěti udělala. Lidský život je nenahraditelný, již nikdy se nenarodí nikdo jako tvoje dítě které jsi dala zabít.
A pro autorku článku: udělala jsi velkou chybu a já chápu že se trápíš. Ale věř mi, že existuje opravdové odpuštění. To odpuštění ti může dát jen Ten, kdo je dárcem života. Ano, mluvím o Bohu. Přiznej před ním svoji chybu, vyznej mu svou lítost a popros Ho za odpuštění. Máš za co prosit, sama to víš.
Můžeš jít ještě dál a přijmout odpuštění všeho, co jsi udělala špatně. Nemůžeš nikdy odčinit svoji vinu, existuje jediné řešení jediná cesta a tou je Ježíš. On zemřel za tvoji vinu a chce ti odpustit a tvoji vinu tak smazat. Jen Mu to všechno řekni a popros Ho, aby se ti dal poznat. On je jediným tvým východiskem, protože může usmířit tvé svědomí. A taky dát tvůj život dopořádku. Na Něj se můžeš spolehnout, On tě neopustí. Miluje tě tak, že za tebe zemřel...
Přeji ti abys našla Ježíše. S láskou Jarka
Předchozí