Opunice, ja nemuzu zodpovidat za nazory P.A., s kterymi jsi mluvila, ja ty ceske osobne ani neznam. Muzu rucit jen za domarodky na Rodine a tu seriozni literaturu, ze tve namitky jsou opravdu mimo terc. Ja ani zadny seriozni autor zmineneho seznamu literaturu nevi, co je absolutne spravny pro kazdou zenu, a abych pouzila slova Stadelman, svoji roli chape jako toho, kdo ma rozlisit, kdy normalni prirodni krize (porod) zacina se blizit k prirodni katastrofe. Jen podotykam, ze pokud ma nekdo z techto autoru kriticky postoj k nekterym beznym porodnicnim postupum, nemo ho z pouhe chuti nazvat sveho kolegu blbcem, ale ma dobre argumenty a solidni vedecky empiricky podklad k nim. A je to odborna diskuse, normalni a zdrava jako v kazdem jinem oboru.
Co se tyka domarodek, jak je znam, je to dost tolerantni spolecnost. Totiz ideologicky domaporod pritahuje lide z liberalne krestanskych kruhu, liberaly a ekologicky myslici lidi. A pritomnost liberalniho kridla docela jiste zarucuje, ze o zadnou vsem povinnou cestu opravdu nikomu nejde. Od nazoru V. Marka se vyhrazuji jak ja, tak vetsina domarodek na Rodine. Tak co nam vycitas (jako celku), individua samozrejme muzou nazorove se lisit?
Sylvo, Grainne, diky a take vas srdecne zdravim.
Předchozí