Jo, taky jsem používala šátek a specielně do MHD byl supr! Jenže má svá omezení, např. když je vedro, tak mi s dcerou na břiše a šátkem všude kolem bylo dost nepříjemně. Na zařizování všeho možného a obíhání úřadů to bylo taky dobré, ale zas toho člověk k dítěti moc navíc nepobere (třeba takový nákup)...Ten arogantní autobusák z článku mi teda hnul žlučí. Osobně pokud jedu s kočárkem, MHD se vyhýbám jako čert kříži a radši jdu taky štreku pěšky, než bych se setkala s podobným blbcem :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.