| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Bohužel to bez kočárku nejde!

Tak jsem dneska měla podobný zážitek. Byla jsem nucena jet busem,fakt to jinak nešlo.Na zastávce jsem byla jedina s kočárkem + 3 důchodci.Autobus přijel a dveře se neotevřely,takže jsem počkala až lidi nastoupí a pak jsem slušně požádala o otevření zadních dveří... A vyslechla jsem si,co jsou to za lidi,ještě i kočárek by chtěli a proč nechodíme pěšky,vždyď máme spoustu času...Pro informaci,jeli jsme do 20km vzdáleného města.
No,ale zvládli jsme to.Nastoupila jsem a šla jsem dopředu zaplatit.A bylo,jo to vy jste ta s kočárkem,no,to nemůžete jezdit bez něho..zabíráte spoustu místa blabla bla.
Normálně bych ho poslala někam,ale asi jsem dneska nebyla ve formě-5-měsíční dcera fakt nechodí a 20km sami neujdeme.
Ale co,doma jsem si zanadávala a to je všechno,co jsem s tím udělala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.