Milá Jano,
je mi velmi líto toho jak se chovají někteří řidiči k cestujícím(kdyby nás cestující neměli tak by samozřejmě neměli práci). Já jsem z Ostravy a u nás se jízdné platí pomocí jízdenek, ale nepříjemné řidiče zde máme také. Jsem maminka 3leté holčiny a také hodně využívám kočárek hlavně když jdu na nákupy a nebo cestujeme někde mimo. Mě se stalo to že mi několikrát při nástupu nebo výstupu kočárek přivřeli do dveří. Jednou se mi stalo že při nastupování do autobusu se řidič rozjel a já byla v autobusu kočárek mezi dveřmi a starší dcera byla venku a my jsme nastupovali za jízdy , protože řidič jel celou zastávku s otevřenými dveřmi. Nepomohla ani stížnost na kterou jsem nedostala ani odpověď, i když to už je 2,5 roku na tuto skutečnost nikdy nezapomenu, jak lidi řvaly na řidiče že nastupuje paní s kočárkem na to vůbec nereagoval. Já tedy raději jezdím tramvaji jen tenkrát byla výluka a já musela z té tramvaje na ten autobus přestoupit.
Na tento okamžik nikdy nezapomenu, co by se mohlo stát kdyby starší dcera dobře nenastoupila pomáhala mi s kočárkem a on ten blbec(řidič) si klidně rozjede autobus aniž by se podíval do zpětného zrcátka.
Tak tady se vidí že blbce řidiče nemáte jen u Vás, dobře vše dopadlo nikomu se nic nestalo a my jsme měli jen pošramocené nervy.
Martina