Dobry den.Ja zazila neco podobneho.Jsem z vesnice a vsude jezdim autem.Jenze ten den jsem slibilanez se ptat omrzlic, zepojedem vlackem, tramvaji atd.Nadsen
) Prijely jsme do Opavy a chtely nastoupit do trolejbusu.(Tady musim podotknout ze jezdim spise do ostravy a tam se nastoupi s kocarkem bez problemu nikoho se ptat nemusim)Takze nastupuji do bezbarieroveho trolejbusu s kocarkem a ditkem ktere pri vsech svatych melo zrovna rucky v kocarky jindy se drzi okraju kocarku a pan ridic (at mi nikdo nerika ze nas nevidel nastupovat!!§)si proste zavre dvere a kocarek to privre jednou , podruhe at kricim i ostatni sebevic s kocarekm nehnu tam ani zpet pan ridic nereaguje kdyz konecne pochopil nastoupila jsem a sla koupit k nemu jizdenku.Serval me co nastupuji s kocarkem, ze mi to nedovolil..atd.Nuze jsem mu vysvetlila ze on to nacele napsane nema ten bus taky nikde PTEJTE SE RIDICE ZDA VAM DOVOLI KOCAREK a kdyz nejezdite do mesta tak jak to mate vedet!!! Od te doby chodim radeji pesky nez se ptat omrzlych ridicu zda muzete nastoupit s kocarkem ditkem, dvema taskama ... zajimalo by me zda se chodi ptat i vozickari, babicky s berlema, apod....nebo jsme my maminy s kocarkem neco co by melo chodit jen kanalama aby nenarusovalo chod busu , vlaku apod?