Nedá mi to a taky se svěřím. Jela jsem často autobusem s kočárkem i vlakem, na železnici brali jako samozřejmost pomoci mi dovnitř, v autobuse nikoliv. Není výjimkou vynadat třetí matce s dítětem která nastoupí - Kolik Vás ještě bude?? nejhorší bylo když jsem jela s malým miminkem v šátku, skoro nebylo vidět a spalo. já vypadala o mnoho mladší než jsem. řidič mi tykal a povídá mi: Co to tam máš? Psa nebo co? Nemohla sem se šokem ani nadechnout, že ten člověk si myslí, že říkám že vezu dítě proto, abych nemusela platit za psa! no a taky trpím tím že mně napadne až tak navečer co jsem měla říct.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.