Musím jen souhlasit.Je to hulvát.Teď bydlím na vesnici a s kočárem jsem taky autobusem jezdila a problém nebyl.S řidiči se znám od vidění tak proto.Ale když jsem pracovala a bydlela v Praze tak takové chování jak popisuješ bylo na denním pořádku.Cestující si nestačili ani sednou nebo chytnout madel a už se jelo.Nejvíc mě štvala bezohlednost řidičů ke starým lidem o berlích.Takový lidé nejsou schopní dostatečně rychle si sednout a potom padají.Byla jsem svědkem i toho,že jednu starší paní o berlích řidič seřval za to ,že mu v autobuse spadla.Stačilo,aby chvilku počkal.Spadnout nemusela a řidič by se nezdržel čekáním na RZP.Paní si zlomila již jednou zlomenou nohu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.