Dobrý den, tuto knihu jsem přečetla a vůbec z ní nemám takový špatný pocit. Předpokládám totiž, že děti mají především inteligentní a citlivé ženy, které se nebudou slepě řídit intrukcemi knihy, ale budou se hlavně spoléhat na svůj instinkt a na "přání" dítěte. Tato kniha mi hodně pomohla při našem trápení s bříškem, a to i přesto, že jsem neaplikovala nějaké třesení, těsné zavinování apod. Ono, to totiž nelze brát doslova a je potřeba v té knížce číst i srdcem. Pak si v tom určitě může každý najít to své....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.