Tak to teda měl štěstí, že jsem u toho autobusu nebyla já, ten by si něco vyslechl. A hlavně bych chtěla vidět, kdyby va Vašem místě byl třeba vozíčkář. Mám 2letou dceru a s tím chozením a nákupy mám stejnou zkušenost, takže se sem tam svezu taktéž MHD, a někdy mi připadá, že i důchodci jsou strašně dotčení, co tam lezu. Zrovna čekám druhé dítě a dojít z města až domů s dítětem a se svým u 7 měsíců velkým břichem není zrovna lambáda, dokud to břicho nebylo vidět tak to každý vrhal pohledy a nikdo Vám nepomůže a s prominutím čumí na Vás jak se s tím poperete a teď když je to očividné tak to je najednou pochopení. Oni nejen řidiči by si měli uvědomit, že to není jen tak s uvzdorovaným dítětem a kočárem naplout do autobusu a hotovo. Tak Vám do budoucna přeji, aby to bylo lepší a abyste potkávala jen ty chápavé lidi co i pomůžou, jak píšete, že Vám některá z maminek pomohla, ony snad jen ty maminky dnes vědí, že je potřeba si navzájem pomáhat. Ale snad se to zlepší. Přeji hezké velikonoce.Vlasta.
Předchozí