znám, kojící vložky měly životnost cca 1 minutu. Doma jsem to nakonec řešila porodnickou vložkou rozstřiženou napůl... Malý se narodil v únoru 2006, kdy byly ty neskutečné závěje, takže jsme stejně ven nechodili... pak se to trošku upravilo, ty vložky se v podprsence zplacatily a pod svetrem to vidět nešlo.... Byla jsem jak prasklé potrubí... a to malý pil o sto šest. Odsávačku jsem používat nemusela, stačilo z jednoho prsu kojit a pod druhý dát lahvičku, během kojení samovolně odtekla 1 decka mlíčka. A když jsem potřebovala odstříknout, tak jsem prostě nad vanou dlaněmi "zmáčkla" prs a už to stříkalo.... A to jsem měla obavy, abych kojila apoň půl roku... Po dvou letech jsem odstavovala... 8-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.