| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Bohužel to bez kočárku nejde!

Já si taky nestěžuju a popravdě neznám nikoho, kdo by si na MHD v Praze stěžoval, včetně turistů. V tom, že některé linky mají interval 20 minut problém nespatřuji (noční tramvaj jezdí každých 30 minut) Navíc pokud zrovna člověk nepotřebuje z jedné konečné na druhou, jezdí většinou část stejné trasy více linek, takže není problém "něco ulovit" během 10 minut. Když je zácpa, tak se samozřejmě autobusy zpožďují, ale v jízdním řádu se na to pamatuje (když jsem jezdila přes barandovský most autobusem, byla jsem překvapená, jak přesně autobus jel i přes zácpu), takže pokud se opravdu nestane nějaký velký průšvih (bouračka atd), tak jezdí včas. Pokud se něco stane na kolejích, je jasné, že tramvaj neprojede... Na druhou stranu je dopravní podnik dost flexibilní, takže v případě nouze odkloní velmi rychle dopravu mimo problémovou oblast nebo zajistí náhradní dopravu.
Teď bydlím u Kladna a místní MHD mi ve špičce jede 2x za hodinu! Když jsem jezdila večer ze cvičení, musel pro mě přítel autem, protože autobus k nám jel asi jednou za 90 minut.
A jen tak pro zajímavost, žila jsem v USA a Německu,tebou vzpomínanou Vídeň jsem také navštívila a v tamní MHD jsem se cítila jako v Praze, až na to, že mají špinavější metro :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.