To se to říká, fyzický trest ve škole. Jen si to zkuste: Za prvé se to nesmí, v podstatě už se dnes bojím i prvňáka pohladit za pěkný výkon - třeba ve psaní, protože jiné dítě doma řekne, ona mu dala facku, sahala na něj... a kdesi cosi a už se vezete. Naklušou rodiče a můžete se ohánět jak chcete. Kam zmizela úcta k někomu, kdo vzdělává Vaše děti. A má je hlavně VZDĚLÁVAT, NE VYCHOVÁVAT, od toho mají být rodiče. Na druhém stupni ani nemluvě, dnes můžete být rádi, že Vám "děťátko" nedá s prominutím přes hubu za to, že dostalo zaslouženou pětku. A to nemluvě o tom, že okamžitě volá ( případně SMSkuje) domů a než doučíte oněch 45 minut ( mimochodem přestávky jsou 10 minutové a o WC si můžete nechat leda zdát, protože máte dozor na chodbě)už stojí rodič za dveřmi a dožaduje se vysvětlení, jak to, že má pětku. Samozřejmě, že je fajn, že rodiče spolupracují, ale upřímně, jdete se snad některá(ý) z Vás zeptat do školy na své dítě mimo "třídní schůzky" nebo nějakého průšvihu? Já mám naštěstí rodiče bezva, máme své třídní stránky a nestěžuji si, svou práci mám ráda. A mimochodem, taky jsem matkou.
Předchozí