Chtěla jsem jet s malou do města, došla jsem na zastávku MHD a za mnou přišla maminka s malým mimčem. Když přijízděl nízkopodlažní autobus, obě jsme natáhli ruce na znamení. Když jsem nastupovala do busu a maminka chtěla nastoupit za mnou, řidič zavřel dveře i s kočárem. Všichni jsme na něj volali, že tam má kočárek. Ani se nenamáhal vstát a hned začal ječet, že vezme jenom 1 kočár-že kdyby byl na trase inval. vozík, že by si ho asi strčil na střechu. Pak začal paní nadávat, že jestli prvorodička, ať si laskavě přečte provozní řád. Paní jenom s údivem vytáhla kočár a my jsme se rozjeli. O kus dál "řidič hulvát" bez problémů nabral jiný kočár-což mě dostalo. Jela jsem 6 zastávek, inval. vozík nejel ani jeden takže paní co chtěla nastoupit se mnou klidně mohla jet! No hned jsem psala stížnost, také mi odepsali že byl řidič poučen ale že si není vědom že by paní nadával. A přitom to slyšel celý autobus. Tak jsem ji ještě odepsala, že kdyby to bylo moje dítě-tak ten řidič držel volant naposledy!!! Hlavně že tam mají miliony zrcátek, ani se pořádně nekoukají!!! Nechci ani pomyslet, co by se stalo kdyby se rozjel
Předchozí