Ja nevim jestli tim ze neumyju zachod ukazuju jak jsem mlada me to teda prijde spis nechutny. To ho u Vas fakt nemyjete? to teda musi byt hnus a kdyz se prochazis venku do 3 kdo je u ditete? a manzel je v pohode? a dite? myslis ze je v pohode? kouris kdyz jsi u nej ? vis ze mu ublizujes?
pripada mi ze davas horomady 2 veci proc si s ditem nesednou na zem a nemalovat si ale proc bys u toho mela kourit pripadne se poflakovat s ozralci do noci venku to nevim.
neber tonijak osobne treba to bylo psano s nadsazkou a ja jsem to nepochopila ahoj maja
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.