| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem tvoje stáří... Pozvi mne dál.

Monty,
a co ty maminky na hřišti? Přišly ti normální, nebo divný? A podle věku bys je tipla jak?

Letos mi bude taky 30, ke kadeřnici chodím tak jednou za rok (protože se tam vůbec necítím), když už mi okolí říká, jak blbě vypadám. Nemaluju se, i když vím, že mi to víc sluší (možná jednou začnu :-). Chodím taky většinou ve starých džínách a tričku, protože taky vymetáme hřiště a křídy...
Ale tak nějak je mi fuk, co mají na sobě ostatní maminy. Někdy se sice podivím, že se dá hrát na písku i v botách na podpatku, ale když se ta maminka cítí dobře, tak co?
Povídám si s různýma maminkama a hodnotím si je spíš podle toho, jak se vyblbnou se svýma ratolestma a jak se celkově staví k životu - tam je vidět to, jestli je někdo starej... A jestli se někdo zajímá o soukromí slavných? Když se tím odreaguje, tak proč ne? Já si třeba zase ráda zastřílím na simulátoru.. a mezi ostatníma maminkama na hřišti si připadám normální :-)
Akorát ty cigarety, ty mi teda vadí :-( Zdá se mi to vůči tomu dítěti sobecký. Jinak pokud chodíš v noci pařit a zastane tě manžel a prckovi nechybíš, proč ne? (teda pokud zrovna tebe nemusí domů táhnout a ráno jsi k nepoužití...)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.